неділю, 24 січня 2016 р.

Імідж як запорука професійного успіху



 


"Одяг — концепція, яку носять на собі". 

                                © Вільям Хезліт


Наш імідж створює імідж нашій справі, яку ми творимо. Природно, що в громадській чи суспільній діяльності без іміджу немає авторитету. Адже від того, як ми вміємо спілкуватися, одягатися, які в нас манери поведінки і залежить імідж нашої організації. У якій сфері б ми не працювали, перед користувачами, клієнтами, партнерами – завжди повинно бути обличчя організації, яке задає настрій співпраці.Сучасним девізом кожного фахівця мають стати слова "Імідж перш за все!".

У більшості складається маса стереотипів про те, як повинна одягатися людина будь-якої професії. Хтось вважає, що одяг не зробить професіоналом, не додасть розуму, а позитивні враження від зовнішнього вигляду можуть розвіятися через кілька хвилин після спілкування із співробітником, який не знає своєї справи. Але основні правила, яким має слідувати співробітник, який приділяє особливу увагу зовнішньому вигляду, все-таки повинні існувати.

Жіночність, яскравість, індивідуальність, модність дуже важлива для більшості жінок. Стереотип образу сірої мишки, яка нічим не виділяється із натовпу, з волоссям, прибраним в пучок, вкрай бентежить бібліотечних модниць. Саме правильно підібраний гардероб і аксесуари, допомагають завжди залишатися модною і привабливою.

Нехай відношення до ділового образу у бібліотеці більш лояльне і не вимагає примусового регламенту, але основних правил в одязі все-таки потрібно дотримуватися. Недоречні яскраві кольори, напівпрозорі тканини і відверті сукні. Але й протилежна крайність – мішкуваті светри та  рвані джинси можуть завдати шкоди бібліотечному іміджу – їх краще приберегти для неформальної обстановки.

Для того щоб бути модним і стильним сучасним бібліотекарям зовсім необов'язково сліпо слідувати модним тенденціям, які змінюють одна одну з блискавичною швидкістю. Цілком достатньо знайти свій стиль в одязі. В цьому нам допоможе провідний стиліст Аніта Стар, котра провела безкоштовнийвебінар Молодіжної секції УБА "Модні ідеї для хорошого настрою". Застосовуючи на практиці поради Аніти Стар можна завжди виглядати привабливо і стильно.  

Пам’ятайте, що бездоганний зовнішній вигляд є невід'ємною частиною нашого успіху

http://youthtyl.blogspot.com/ 

Немає коментарів:

Дописати коментар